Blogjaim

Első és legfontosabb blogom a Határeset. Témája a Borderline személyiségzavar és a depresszió, amelyekben magam is szenvedek. Tíz évig nem tudtunk arról, hogy érintett vagyok a dologban, de az erőteljes tüneteim arra utaltak, valami komoly gond van. 2014 márciusában diagnosztizáltak, két hónapra rá kezdtem el vezetni ezt a blogot. Az elmúlt években írtak nekem sorstársak, hozzátartózok, akik tanácsot kértek és megköszönték, hogy írok a témáról. Szüleim, közeli hozzátartozóim, barátaim is ennek a blognak segítségével értették meg, mit is élek át. Úgy gondolom, fontos, hogy beszéljen valaki a témáról, hiszen még mindig kevesen ismerik ezeket a betegségeket, és az egészségügy is gyerekcipőben jár a mentális zavarokat illetően.

Itt találhatjátok a Határeset blogot: http://borderlineszindroma.blogspot.hu/
Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/channel/UC76eIuEHoCAx3KioYR-lYdw
Facebook: https://www.facebook.com/borderlineszindroma/


Emellett van egy könnyed, vidámabb blogom is, ez a Kiscsaládom, Nagycsaládom. Itt mindenféle vicces aranyköpést, aranyos sztorit, képeket és videókat találhattok páromról, öcsémről, szüleimről, egyéb hozzátartozóimról. :)

Itt találhatjátok: http://kis-nagycsaladom.blogspot.hu/

Illetve végigcsináltam egy 30 napos blogkihívást kedves barátommal, Ricsivel, ahol egy hónapon át minden nap megadott témákról kellett írnunk.

Itt elolvashatjátok: http://doricsi.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése