ÍrásaimSokan mondják, hogy komolyabban kellene foglalkoznom az írással. De az a baj, hogyha valami számomra már munkává válik, onnantól kezdve elveszítem az alkotói kedvemet. Ezért megbékéltem azzal, hogy egyelőre magamnak írok.
Vannak kisebb sikerek a hátam mögött: 2009-ben egy író-költő oldalon kiemelték az Átkozottak című regényemet, 2015 augusztusában kiadtam a Gyilkosok is Alszanak novellaciklust és egy Csak Halkan Sírhatok című verseskötetet a Publio kiadó támogatásával.
Saját szórakoztatásra létrehoztam egy gportal lapot kifejezetten a történeteimnek és a karaktereimnek. A My Inner World vezetése segít abban, hogy megtartsa a lelkesedésemet, és soha ne felejtsem el, mennyire szeretem az alkotói világomat.
Írásaim nagyon vegyesek; legtöbbször magyar karakterekkel dolgozom, de némelyik történet megkívánja a külföldi neveket és a fiktív helyszíneket. Mai hétköznapi történetek, alternatív világban élő hercegek és hercegnők, leszbikusok és heteroszexuálisak, novellák, egypercesek, mesék és 18+ szösszenetek... mindenből találni ezen az oldalon. :)

Itt olvasgathatsz tőlem: http://myinnerworld.gportal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése