Írásaim
Sokan mondják, hogy komolyabban kellene foglalkoznom az írással. De az a baj, hogyha valami számomra már munkává válik, onnantól kezdve elveszítem az alkotói kedvemet. Ezért hosszú évekig csak magamnak írtam, hobbiból.
Vannak kisebb sikerek a hátam mögött: 2009-ben egy író-költő oldalon kiemelték az Átkozottak című regényemet, 2015 augusztusában kiadtam a Gyilkosok is Alszanak novellaciklust és egy Csak Halkan Sírhatok című verseskötetet a Publio kiadó támogatásával.

Írásaim nagyon vegyesek; legtöbbször magyar karakterekkel dolgozom, de némelyik történet megkívánja a külföldi neveket és a fiktív helyszíneket. Mai hétköznapi történetek, alternatív világban élő hercegek és hercegnők, leszbikusok és heteroszexuálisak, novellák, egypercesek, mesék és 18+ szösszenetek... mindenből akad valamennyi. :)
2017-ben megírtam egy Lélektánc című egyperces ciklust, 2017 decemberében pedig végre sikerült befejeznem az első regényemet, Elhivatottság - Kötelékek címmel. Ennél a regénynél valahogy meg tudtam találni az alkotás öröme és a munka közötti átmenetet. Írtam akkor is, amikor nem volt ihletem, nekiültem olyankor is, ha nem volt hozzá kedvem. Végül megszületett, és nagyon büszke vagyok rá!

Az Elhivatottság - Kötelékek kapott egy saját blogot is, ahol el lehet olvasni a fejezeteket, és egyéb extrákat is találni az oldalon. Jelenleg a második kötetet írom, ugyanis az Elhivatottságot folytatásosra tervezem. :)

https://elhivatottsag.wordpress.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése