Magazinom


A Ladies in Rock eredetileg egy hotdog.hu oldalas magazin volt, amit Dina hozott létre 2006-ban. Négy évvel később, 2010-ben egy Brigi nevű lánnyal átvállaltuk tőle a vezetését, végül egy véletlen következtében újra is kellett kezdenünk az egészet, úgyhogy nagy lendülettel belevágtunk mi ketten. Sok-sok cikket írtunk, több külföldi énekesnővel is felvettük a kapcsolatot, interjúkat, biográfia-cikkeket készítettük a közreműködésükkel.
2010 nyarán versenyt is rendeztünk, az Eurovíziós Dalfesztivál mintájára országokként versenyeztettünk zenekarokat, akiknek a különböző fordulókból való továbbjutásáról az olvasók szavazatai döntöttek. A játékot a görög Elysion zenekar nyerte meg, mi egy személyre szabott oklevéllel és egy exkluzív, olvasói kérdésekből összeállított interjú lehetőségével jutalmaztuk őket. Nagyon boldogok és lelkesek voltak :)

2010 decemberében karácsonyi cikkekkel leptük meg olvasóinkat, amelyekben sok-sok kedves hazai és külföldi énekesnő mesélt nekünk az ünnepi szokásaikról, hagyományokról, egyebekről. Csodálatos volt ezt az interjúsorozatot megcsinálni, levelezni az énekesnőkkel, izgatottan várni a válaszokat és az olvasók reakcióját. :)

A dolog lassan kinőtte magát, ezért úgy döntöttünk, búcsút intünk a Hotdognak, és saját tárhelyre, saját címre költözünk. Ez 2014 második felében történt. Azóta leginkább én vezetem a magazint, Brigi boldog feleség és édesanya :) Mással el sem tudnám képzelni a közös munkát, mert ez a mi "gyermekünk", a mi lelkes munkánk gyümölcse, amire mindketten büszkék lehetünk.

Rengeteget adott nekem ez a magazin. Néhány példa:
- Ennek köszönhetően ismerhettem meg egy nagyon jó barátnőt Brigi személyében.
- Lehetőségem nyílt közelebb kerülni olyan énekesnőkhöz és zenekarokhoz, akiket egyébként csak távolról csodáltam.
- Levelezhettem legnagyobb kedvencem, a Mortal Love zenekar frontasszonyával, Cattel - egy álmom vált valóra. :)
- Nagyon sok új hallgatnivalót ismerhettem meg általa.
- Időnként zenekarok keresnek meg, hogy írjunk róluk ajánló cikket.

A Ladies in Rock magazin oldala: http://ladiesinrock.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/ladiesinrockmagazin/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése