Ki vagyok én?


Sok minden változott körülöttem az élet során, lassanként tisztult le bennem, ki is vagyok valójában. Azt hiszem, most vagyok annyira "kész", hogy erre választ tudjak adni.
Minden nagyképűség nélkül mondom, hogy elég összetett személyiség vagyok, szerteágazó hobbikkal és érdeklődési körrel, ezért megpróbálom címszavakra bontani önmagamat.

ZENÉSZ

Tizenkét éves korom óta életem szerves részét képezi saját dalaim megírása. Az első komolyabb darabok tizennégy évesen születtek, ma már több mint háromszáz saját számmal büszkélkedhetek. Hosszú ideig csak szövegeket és énektémákat írtam, és bár a legtöbb műhöz voltak zenei elképzeléseim is, sokáig azt gondoltam, nem tudok zenét felvenni. 2012 óta azonban ezen a téren is elkezdtem kibontakozni. Igyekszem folyamatosan fejleszteni önmagam, és egyre jobb zenéket összetákolni a szintetizátorom és a Guitar Rig program segítségével.
A dalaim különféle koncepciók alapján születnek, mindegyiknek megvan a maga helye, történeteket, élethelyzeteket mesélnek el.

ÍRÓ

Az írás szintén régre nyúlik vissza, tizenegy évesen írtam az első 'regényemet'. Azóta már nagyon sok történet született a fejemben, sokat írok, de sajnos összefüggéstelenül. Nem sikerül leragadnom egy írás mellett, egyszerre több is készül, és amelyikhez ihletem van, ahhoz kiragadott részleteket írok meg. Engem nagyon megnyugtat a kis világom, és sajnálom, hogy amíg nem készül el egy regény, addig gyakorlatilag csak saját magamat szórakoztatom velük, de talán egyszer az ő idejük is eljön.

BLOGGER

Többféle blogba is belekezdtem már, eredetileg ez a lap is az volt. Sajnos ha úgy érzem, hogy nincs rá érdeklődés, akkor elszáll a lelkesedésem, és félbehagyom. 2014 óta a mentális gondjaimról vezetek blogot Határeset címen, amire megfelelő figyelem irányul. Boldog vagyok, mert több sorstársamnak adtam némi segítséget, kitartást és reményt a bejegyzéseimmel, ezért már megérte belekezdenem az egészbe.

VIDEÓS, VLOGGER

Nagyon szeretek mindenféle videót gyártani érdeklődési köreimmel kapcsolatban. Élvezem a felvételeket, az összevágási folyamatot és a végeredményt. Csapongó figyelmem és a vegyes témák miatt nem sikerült még egy állandó csatornát létrehoznom, ami kicsit zavar. Külön csatornám van nekem, a blogomnak és a magazinomnak is, ezeket talán nem is lenne szerencsés egy helyre ömleszteni.

MAGAZINSZERKESZTŐ

2010 óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de aktívan szerkesztek egy online magazint, ami a Female rock/metal témájára alapul. A nagy öregek mellett szeretek felfedezni fiatal, induló zenekarokat, és bemutatni őket a cikkeimben.

ÚTKERESŐ

Sok volt a változás az elmúlt években, újjá kellett építenem önmagamat, ez a folyamat még tart.

JÁTÉKGYŰJTŐ

Gyermeki énem nem hajlandó tudomást venni a felnövésről, és kézen fogva jön velem mindenhová. Rengeteg Barbie babám, plüssöm, egyéb mütyürkém van, amiket szemem fényeként őrzök. Mindig boldoggá tesz, ha újabb darabokat szerezhetek be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése